Rubriky


Náš tip





Newsletter

Přihlaste se k odběru zde.
 

Jak na Vánoce poradí Albert

(-pr-)Veselé barevné logo Albert zná u nás skoro každý. Obchod ze sítě hypermarketů a supermarketů Albert najdete téměř v každém větším městě. Obchody Albert vlastní nizozemská společnost Ahold, která na český trh vstoupila už v roce 1990 a o rok později v Jihlavě otevřela svůj první supermarket Mana.

Svou síť obchodů společnost neustále rozšiřuje a v současné době u nás zaměstnává 17 500 zaměstnanců. Bohaté zkušenosti a vybraní dodavatelé tak činí z Alberta ideálního partnera pro předvánoční nákupy.

Tipy na dárky
Nic neudělá na Vánoce větší radost než spokojenost dětí nad rozbalenými dárky. Albert nabízí exkluzívně například Lego Nexo Knights, nyní za 579 Kč (17 %). Albert nabízí i další sady Lega a Lega Dupla, aktuálně se slevami až 25 %

Školáky určitě zaujme svítící globus za 399 Kč, nebo mapa světa v podobě puzzle za 169 Kč, tedy o 20 %, respektive 15 % levněji než obvykle. V Albertu je i široká nabídka plyšových zvířátek, například více než metr vysoký bílý nebo hnědý medvídek stojí jen 649 Kč, ale také autíčka, bagry a další hračky pro kluky a velký výběr panenek a různých sad pro malé slečny, vše se slevami až 28 %. Výhodně lze nakoupit i sportovní potřeby, například balanční podložka je nyní ke koupi za 1499 Kč, tedy se slevou 34 % a za stejnou cenu je i koloběžka LIFEFIT HAWK, což je o 40 % levněji než obvykle.

Pokud vám projdou i „měkké dárky“, nezapomeňte ani na oblečení – slevy momentálně dosahují až 50 %. Jako první pomoc pro ty, co nikdy neví, jaký dárek vybrat, mohou sloužit i kosmetické balíčky pro ženy i muže s rozmanitým výběrem produktů různých značek se slevami až 25 %. Vybírat knížky v přeplněných knihkupectvích je někdy o nervy, ale krásné knihy najdete i v Albertu pro děti i dospělé za super ceny od 99 Kč.

Blíží se Mikuláš, takže je pravý čas pro nákup čokoládových i jiných sladkostí pro děti. Stogramový medvídek značky Lindt je k dostání se slevou 30 % za 69,90 Kč. Čokoládové figurky (zvoneček, tučňák, Mikuláš, čert či anděl) lze koupit se slevou až 23 %. Adventní kalendáře lze koupit dokonce se slevou 40 % za 29,90 Kč. Pokud nakoupíte výrobky Milka v hodnotě 149 Kč, získáte jako dárek taštičku.

Nejen dárky, ale i úklid je pro mnohé symbolem předvánočním příprav. Například Linteo maxi kuchyňské utěrky stojí jen 34,90 Kč (sleva – 47 %). I prát je třeba, takže určitě přijde vhod prací kapsle Ariel se slevou 48 % za 299 Kč nebo speciální prací prostředek Perwol se slevou 57 % za 129,90 Kč. Pokud si koupíte kapsle do myčky nádobí značky JAR, získáte přípravek na ruční mytí nádobí stejné značky zdarma.

Exkluzivně v Albertu momentálně najdete také nové Beaujolais v ceně 99,90 Kč za láhev nebo maďarský Bikaver se slevou 40 % za 59,90 Kč. Aktuální nabídku Alberta sledujte na http://www.letakomat.cz/albert/. Díky Letakomat.cz nepromeškáte žádnou atraktivní slevu, a to nejen před Vánocemi.



Čtěte také

marketing Sleva na paliva u OMV až do konce února: Členové věrnostního klubu mají každý litr paliva levnější až o 3 Kč

marketing Léto nemusí být drahé

marketing Při založení U konta od UniCredit Bank je možné získat bonus, tisícikoruna na nákup v Albertu

marketing Nový produkt společnosti E.ON Komplet plyn přináší výhodnější ceníky, ale také pravidelnou revizi plynového kotle

marketing Zákazníci E.ON mohou ušetřit až 19 % z ceny elektřiny i plynu

marketing Aktuální ceny na trzích říkají „topte uhlím či zemním plynem“ vyplatí se to ale z dlouhodobého hlediska?

marketing SAZKAmobil uvádí zvýhodněnou Letní SIM kartu za 75 Kč

marketing S Půjčkou ProBydlení od Wüstenrot lze získat slevu na nový kotel